Announcement

Collapse
No announcement yet.

Server move - Are you seeing errors?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mothergoose
    replied
    My pause seems to be better today, still happening but not everytime, but our internet provider has been having trouble too so it could be on my end too.

    MG

    Leave a comment:


  • sailawaygrl
    replied
    Problem gone, nevermind.

    Leave a comment:


  • sailawaygrl
    replied
    Is anyone else seeing the redirecting page after posting to a thread? Am I the only one? Hmm, I will see what happens when I post this one.

    Leave a comment:


  • nottoc4
    replied
    No problems on my end.

    Leave a comment:


  • Mothergoose
    replied
    I have a bit of lag time bringing up pages, the page comes up but I can't scroll for a few seconds. Or open a link for a few seconds

    I thought it was just my internet it had been acting up but it is not happening on other websites.

    Hope this helps you MG

    Leave a comment:


  • sailawaygrl
    replied
    The only difference I am having is everytime I post to a thread I get the "redirecting" page for a few seconds...then it takes me to my post. I have never had that happen previously.

    Sandra

    Leave a comment:


  • icnmgrjill
    started a topic Server move - Are you seeing errors?

    Server move - Are you seeing errors?

    Okay folks... we moved the website tonight and it's been a heck of a move. If you are seeing error messages, please let me know.

    Jill
Working...
X